Datum/Tijd
Date(s) - 01/12/2018
10:00 - 17:00

Locatie
Pedicure groothandel het gooi

Categorieën


Kanker

Eén op de drie mensen krijgt het. Wereldwijd komen er jaarlijks 1.000.000 nieuwe kankerpatiënten bij. Hierdoor is de kans groot dat jij, als mens of als pedicure, hiermee in aanraking komt. Aan nagels, voeten en onze huid kun je in een vroeg stadium diverse tumoren herkennen.

Wil jij een tumor leren herkennen aan handen en voeten? Wil jij meer weten over kanker, behandelingen, bijwerkingen en aanpak? Wil jij klachten zoals het hand voet syndroom, misselijkheid, pijn, vermoeidheid, droge nagels en huid leren te verlichten met acupressuur welke je leert toe te passen in een wellness praktijkles voor handen en armen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Recensies na het volgen van deze workshop;

  • *Nog nooit zo’n boeiende en leerzame workshop gehad.
  • *Van begin tot t einde van de workshop was ik ontzettend geboeid.
  • *Eén grote meerwaarde voor in mijn praktijk….
  • *Wat is dit een mooie aanvulling op de cursus neuropathische pijnen; een must to do!
OORSPRONG TOT HET ONTSTAAN VAN DEZE WORKSHOP KWAM N.A.V. EEN CLIËNT DIE VIA EEN COLLEGA WERD DOORGESTUURD OMDAT DIE TIJDELIJK HAAR WERKZAAMHEDEN NIET KON UITVOEREN. DEZE CLIËNT KWAM IN DE BEHANDELSTOEL VAN FC4Y, GAF AAN POEZELIGE VOETJES TE HEBBEN, ZE KON ALLEEN NIET HAAR NAGELS KNIPPEN. UITEINDELIJK HEEFT ZE NU EEN AMPUTATIE VAN HAAR TEEN ONDERGAAN OMDAT WIJ EEN KWAADAARDIGE TUMOR DACHTEN TE HERKENNEN,WAT OOK HET GEVAL BLEEK TE ZIJN. DEZE AANDOENING ZAT ER SINDS ½ JAAR WAARVAN HAAR PEDICURE DACHT AAN EEN KALKNAGEL MET EEN BARST ERIN.

Wil jij een tumor op of in voeten en nagels kunnen herkennen?

Wil jij je cliënten op een professionele en verantwoorde manier uitleg geven?

Wil jij alles weten over deze risico-voet, wat wel en niet mag?

Wil jij ze op een vakkundig manier door kunnen behandelen of doorsturen?

Wil jij emotioneel hier goed mee om leren gaan?

Dan is deze boeiende workshop iets voor jou !

Je bent immers als pedicure de persoon die de voeten en nagels van je cliënten frequent ziet en zo kunt bijdragen aan het snel herkennen van een tumor. Tijdens deze dag zullen er veel casussen aan bod komen en ga je naar huis met een syllabus als naslagwerk buiten de boordevolle informatie die je die dag krijgt. Kortom deze workshop is een meerwaarde voor jou en je cliënten.

Accreditatiepunten: 6

Domein: Voetzorg

Inschrijven klik hier

WhatsApp us