Datum/Tijd
Date(s) - 24/05/2019
09:30 - 16:00

Locatie
Pedicure groothandel het gooi

Categorieën Geen Categorieën


Informatie over de cursus:

Voor het verkrijgen van het diploma medisch pedicure bent u verplicht te kunnen werken met de acryltechniek en geltechniek. Naast de cursussen nagelprothese- en nagelregulatietechniek, waarin wij met acryl werken, bieden wij u de workshop nagelreparatie waar wij met geltechniek werken. In deze workshop wordt er gewerkt met LCN.

LCN is een elastische één fase kunststofgel die zich, na het aanbrengen, prima aan de bewegingen van de voet aanpast. De goede eigenschappen zorgen voor een prima resultaat op een verhoornde nagelhuid. Het verzegelen van een nagelplaat, het glad maken van een hobbelige of gedeformeerde nagelplaat, het verlengen van de nagel, maar ook het verzegelen van nagelbeugels behoren tot de mogelijkheden. Kunststofgel kan echter ook bij medische indicaties zoals de mycosenagel, hoornnagel, psoriasisnagel en ingroeiende nagel worden toegepast. Een prima techniek die uitstekend bij u en uw cliënten zal passen! LCN biedt u vele mogelijkheden voor het oplossen van verschillende nagelproblemen.

* De workshop geltechniek is een onderdeel van de opleiding medisch pedicure, of ‘los’ te volgen *
Geaccrediteerd door ProCert met 6 punten (nieuwe periode)


Inhoud van de workshop:

  • Theorie
  • Demonstratie
  • Praktijk oefenen
  • Vragen / discussie
  • Afsluiting

Kosten:

De kosten voor de workshop geltechniek bedragen € 105,- excl. startpakket LCN. Dit pakket kost €149.- ex btw. excl. lamp

Te bestellen via : info@pedicuregroothandel-hetgooi.nl

Inschrijven klik hier

WhatsApp us