Datum/Tijd
Date(s) - 16/05/2019
10:00 - 14:00

Categorieën Geen Categorieën


Met ORLY GELFX sla je twee vliegen in één klap: hij is net zo gemakkelijk aan te brengen als gewone nagellak én blijft wekenlang zitten zoals echte gelnagels. Met deze korte opleiding leer je snel en eenvoudig hoe ORLY GELFX precies werkt.

Tijdens de opleiding leer je het stappenplan voor het gebruik van ORLY GELFX. Je komt te weten over de voorbereiding, het aanbrengen van de nagellak en de nazorg. Hierbij ga je de nagellak zelf aanbrengen op je eigen nagels.

Voor wie?

De opleiding is geschikt voor iedere nagelstyliste, pedicure of schoonheidsspecialiste. Op laagdrempelige wijze kom je alles te weten over ORLY GELFX. De nagellak kan ook worden toegepast op de teennagels en daardoor perfect als afsluiting van een pedicurebehandeling.

Kosten

Gratis bij aanschaf van een ORLY GELFX Starterkit. Je betaalt €25,- excl. btw bij het aanmelden. Deze ontvang je retour wanneer je een ORLY Starterkit aanschaft.

Meenemen

Wij zorgen tijdens de cursus voor de benodigde producten en een kopje koffie. Zou je zelf de volgende artikelen mee willen brengen:

  • ORLY GelFX startpakket
  • 1x gewone handdoek
  • Schrijfgerei

Daarnaast is erg belangrijk dat je met natuurlijke nagels naar de cursus komt. Met gelakte nagels of kunstnagels kun je helaas niet deelnemen.

Inschrijven :

Kies je meteen voor een startpakket, dan worden de cursuskosten in mindering gebracht!

NIEUW: ORLY GELFX Builder In A Bottle. De nieuwe, gemakkelijke oplossing van ORLY voor het verlengen van de nagels. De kristalheldere gel is eenvoudig aan te brengen met het borsteltje en strijkt zichzelf glad. Voor egale, langere, natuurlijk ogende nagels.

Tot 16 applicaties per flesje

Uit te harden met UV en LED

 

WhatsApp us