Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/11/2018
11:00 - 13:00

Locatie
Pedicure Groothandel Het Gooi

Categorieën Geen Categorieën


 

Oil ‘n More is een door Asha Debi Tewari samengestelde huidverzorgingslijn.

De producten van Oil ’n More worden uitsluitend met natuurlijke ingrediënten vervaardigd. Daarmee onderscheiden de producten van Oil ‘n More zich van veel andere verzorgingsproducten die synthetische of chemische ingrediënten bevatten.

De basis van de producten van Oil ‘n More wordt gevormd door olijfolie met toevoegingen van natuurlijke essentiële oliën. Voorbeelden daarvan zijn: Tea-tree olie, Citroen olie, Eucalyptus olie, Amandel olie, Macadamia olie, Kaneel olie, Lavendel olie, Sandelhout olie, Gember olie en andere.

Essentiële oliën worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden gewonnen. De oliën zijn van vitaal belang voor het groeien van planten en beschermen deze tegen ziektes en invloeden van buitenaf. Vanwege deze bijzondere eigenschappen kunnen essentiële oliën ook weldadig en soms zelfs geneeskrachtig zijn voor de mens.

De ontwikkeling van de producten is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van Oil ‘n More. Elk product van Oil ‘n More kent een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op de werking die er van uit gaat. Essentiële oliën kunnen bijvoorbeeld een reinigende, kalmerende, verjongende of energieke werking op lichaam en geest hebben.
Sommige producten bevatten naast essentiële oliën andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en Manuka honing. Manuka honing staat bekend om een zeer hoge antibacteriële werking.

De eerste productlijn van Oil ‘n More is speciaal ontwikkeld voor de voeten. De Oil ‘n more milde formule voor de voeten is voor gebruik bij een droge huid en lichte zwemmerseczeem. De extra formule is effectief tegen extreme zwemmerseczeem en kalknagels.

Zaterdag 10 november van 11.00 – 13.00uur zal Asha uitleg geven over haar producten.

Voor iedere deelnemer is er een leuke goodiebag. De toegang is gratis, wel inschrijven.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.